Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@04:44:31 GMT

علل و علائم تنگی واژن

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۸۷۱۱

علل و علائم تنگی واژن

واژن زنان تقریبا هیچوقت آن قدر تنگ نیست که نتوانند مقاربت داشته باشند. حس درد یا ناراحتی علامتی از مشکلی ديگر است. بافت واژن درهنگام تحریک روان کننده های طبیعی دارد که ورود را راحت تر و بدون درد می کند. ناطقان: واژن زنان تقریبا هیچوقت آن قدر تنگ نیست که نتوانند مقاربت داشته باشند. حس درد یا ناراحتی علامتی از مشکلی ديگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بافت واژن درهنگام تحریک روان کننده های طبیعی دارد که ورود را راحت تر و بدون درد می کند.



علائم تنگی دهانه واژن

زنانی که مشکل تنگی دهانه واژن رنج می برند، امکان دارد علایم تنگی دهانه واژن را به شکل های زیر تجربه کنند:

 

- قرمز شدن اطراف دهانه واژن

- درد در موقع نزدیکی و دخول آلت مردانه به واژن

- درد درهنگام وارد کردن تامپون یا انگشت به داخل واژن

- حساس بودن واژن به لمس

- درد درهنگام معاینه لگنی به وسیله پزشک

 

در موارد شدید تنگی دهانه واژن، امکان دارد علایمی مانند التهاب و سوزش و حتی پارگی هم در این خانم‌ها بروز کند.



 
آیا واژن می‎تواند خيلی تنگ شود؟

واژن زنان تقریبا هیچوقت آن قدر تنگ نیست که نتوانند مقاربت جنسی داشته باشند. حس درد یا ناراحتی نشانه ای از مشکلی ديگر است. در شرایط نابرانگیختۀ خود، واژن در حدود 8 تا 10 سانتی‎متر درازا دارد و امکان دارد نتواند لیزی یا وضعیت روغنی کافی را برای مقاربت اسوده ایجاد کند.

 

به هر جهت هنگامی که واژن دچار برانگیختگی جنسی می‎شود در طول و عرض اتساع پیدا نموده و حالت لیزی لازم در آن بوجود می‎آید. زنان می‎توانند درد یا ناراحتی یا حس تنگی بی اندازه واژن را با صرف وقت بیشتری برای برانگیختگی جنسی قبل از دخول و استفاده از یک لوبریکانت، در صورت احتیاج، کاهش دهند.

 

بعضی از ديگر دلایل شایع ناراحتی مورد بحث شامل موارد زیر است:

- ناخوشی

- اختلال های مادرزادی

- جراحت

- نوسانات هورمونی

- استرس


 
درمان تنگی واژن

بسته به دلیل ایجاد تنگی واژن و شدت تنگی دهانه واژن روشهای مختلفی برای درمان آن وجود دارد. روشهای زیر برای درمان تنگی واژن خفیف به بیمار توصیه می شود:

 
روانکاری واژن

قبل از دخول به اندازه کافی پیش نوازی داشته باشید. همینطور میتوانید از ژل های لوبریکانت طبیعی بر پایه آب برای روانکاری و مرطوب کردن واژن استفاده کنید. این شیوه برای زنان مبتلا به خشکی و آتروفی واژن در یائسگی و یا پس از زایمان و در دوران شیردهی بسیار مؤثر است.


 
تمرینات کگل و استفاده از دیلاتور

انجام تمرین های ورزشی میتواند به تقویت عضلات کف لگن بیمار کمک کند. این تمرین های ورزشی را چندین مرتبه در روز میتوانید انجام دهید. یکی از معروفترین تمرین های ورزشی برای تقویت عضلات کف لگن، تمرین های کگل یا کیگل است. این تمرین های برای درمان تنگی دهانه واژن با درجات خفیف درمان موثری است. برای گرفتن نتیجه درمان باید چند ماه صبر کنید و تمرین های را هرروز چندین مرتبه انجام دهید.

 

واژینال دایلاتور دستگاه گشادکننده واژینال است. این دستگاه در اندازه های مختلف وجود دارد و تقلیدی از آلت تناسلی مردان است. برای رفع تنگی دهانه واژن، پزشکان اغلب استفاده از این دستگاه را بهمراه انجام ورزش های تقویت عضلات کف لگن به بیمار توصیه می کنند.

 
نشستن در آب ولرم

پیش از رابطه جنسی، به مدت 20 دقیقه در آب ولرم بنشینید. زیرا نشستن در آب ولرم سبب ریلکس شدن عضلات ناحیه لگن و کاهش شدت انقباضات عضلانی درهنگام دخول می شود.

 

 
پوزیشن مناسب برای واژینیسموس

درهنگام مقاربت، از پوزیشن هایی استفاده کنید که کنترل ميزان دخول بیشتر بر عهده خانم باشد.

 
تزریق بوتاکس به واژن

در این شیوه به عضلات واژن بوتاکس تزریق می شود. بوتاکس کمک می کند درهنگام مقاربت ماهیچه هایی که سبب انقباض شدید می شدند، در وضعیت استراحت قرار بگیرند. پس از مدتی( 2 تا 4 ماه) بوتاکس جذب می شود. شاید تصور کنید مجددا احتیاج به تزریق دارید، ولی طی این مدت واژینیسموس از بین رفته و تنگی واژن درمان شده است. اگر هنوز علایم تنگی واژن را دارید، میتوانید تزریق بوتاکس را تجدید کنید و یا از روشهای بهتر مانند RF استفاده کنید.

 
درمان تنگی دهانه واژن با آر اف

در این شیوه از دستگاه آراف واژینال برای کاهش دردهای آمیزشی و لگنی و هم جوانسازی عضلات کف لگن و جوانسازی واژن استفاده می شود. آر اف از انقباض غیر ارادی عضلات واژن جلوگیری نموده و فرد از همان جلسه اول RF میتواند بهبودی موقع رابطه را متوجه شود.

 
برچسب ها: درمان ، واژن ، تنگی ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان واژن تنگی ناطقان درد یا ناراحتی عضلات کف لگن درمان تنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان