Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@05:41:22 GMT

بیماری‌های شایع بانوان بیشتر بدانیم

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۰۸۹۶

بیماری‌های شایع بانوان بیشتر بدانیم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مریم زارع خفری متخصص زنان و زایمان بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز با بیان اینکه عفونت واژن» یکی از شایع‌ترین بیماری‌های زنان است که باید تحت نظر پزشک درمان شود، گفت: مهمترین نشانه‌های ابتلا به عفونت واژن در زنان ترشحات غیرطبیعی، تغییر رنگ و بوی بد ترشحات و حتی ترشحات بی رنگی همراه با خارش و سوزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بیشترین دلیل مراجعه بانوان به درمانگاه‌های زنان و زایمان، به دلیل ابتلا به عفونت واژن است که با نام «واژنیت»، شناخته می‌شود.

زارع خفری ادامه داد: زمانی که تخمک گذاری در بدن اتفاق می‌افتد، ابتلا به عفونت واژن افزایش می‌یابد.

متخصص زنان و زایمان بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز گفت: این بیماری در سنین ۱۴ تا ۴۹ سالگی بسیار شایع است و هر خانمی در طول عمر خود، بار‌ها و بار‌ها می‌تواند به این بیماری مبتلا شود.

او افزود: اگر مادر بهداشت را به خوبی رعایت و پوشک و لباس‌های کودک را در زمان مناسب عوض نکند، می‌تواند سبب ابتلای کودک به این عفونت شود.

متخصص زنان و زایمان بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز گفت: سوزش و خارش علامت ابتلا به عفونت واژن در کودکان است و باید کودک را برای درمان نزد پزشک برد.

زارع خفری با بیان این که تشخیص نوع عامل ابتلا به عفونت از سوی خود بیمار ممکن نیست افزود: گاهی به تعویق انداختن درمان اصولی، موجب مزمن شدن عفونت می‌شود و همچنین مصرف خودسرانه دارو می‌تواند سبب مقاوم شدن عامل ابتلا به عفونت شود.

او بیان کرد: گاهی عفونت می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به تب خال تناسلی، اچ. آی. وی، سوزاک، زگیل تناسلی، سرطان دهانه رحم باشد؛ به همین دلیل پزشک متخصص زنان در کنار درمان عفونت واژن، برای غربالگری سرطان، تست «پاپ اسمیر» گرفته می‌شود.

متخصص زنان و زایمان بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز افزود: در برخی عفونت ها، همسران نیز باید دارو را طبق دستور پزشک مصرف کنند تا دوره درمان تکمیل شود و اثری از عفونت در بدن باقی نماند.

زارع خفری گفت: بانوان باید از پوشیدن شلوار‌های تنگ و چسبان مانند ساپورت و شلوار‌های جین خیلی تنگ خودداری کنند، از لباس‌های نخی استفاده، لباس‌های خود و دختران را روزانه عوض و زیر نور آفتاب یا با اتوی داغ خشک کنند.

او با بیان این که بهتر است واژن با دستمال توالت خشک شود افزود: مصرف محصولات بهداشتی معطر به دلیل ایجاد حساسیت و آلرژی و گاهی فعال شدن «میکروارگانیسم ها»، توصیه نمی‌شود.
انتهای پیام/م

بانوان برای درمان عفونت‌ها از خود درمانی پرهیز کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درمان اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۰۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه ازین گیاه به علت خواص شگفت‌انگیز و مفید برای پوست و مو، به عنوان یکی از مواد اصلی و کاربردی در صنعت آرایشی و بهداشتی شناخته می‌شود. در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

 درمان جوش و آکنه

اگر تجربه ناخوشایند جوش و آکنه را داشته باشید می‌دانید که تقریبا هیچ داروی شیمیایی بدون عوارض جانبی نیست و در نهایت درمان‌های خانگی بهترین راه مدارا با آن‌ها هستند. این گیاه که به طور طبیعی خاصیت ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد باعث از بین رفتن باکتری‌های عامل آکنه می‌شود. شما می‌توانید سیر را به طور موضعی بر روی جوش‌های خود بمالید و یا با ترکیب کردن آن با عسل، یک ماسک معجزه‌آسا برای خود تهیه کنید. فراموش نکنید که قبل از اینکه چیزی به صورت خود بزنید، آن را بر روی ساعد خود تست کنید.

 درمان جوش‌های سرسیاه

حذف این جوش‌های مزاحم و کوچک که در اثر نامتوازن بودن چربی پوست به وجود می‌آیند، کار بسیار سخت و غیرممکنی به نظر می‌رسد، اما با حضور سیر، دیگر غیرممکن نیست! ترکیبات قوی آن باعث پوست انداختن و کوچک شدن حفره‌های جوش‌های سرسیاه می‌شود. این گیاه که یک لایه‌بردار طبیعی نیز به شمار می‌رود، از به جا ماندن لک جوش‌ها بر روی پوست نیز جلوگیری می‌کند.

 درمان عفونت‌های قارچی

عفونت‌های قارچی می‌تواند در هر نقطه از پوست بدن ظاهر شود و پوست را دچار التهاب، قرمزی و خارش شدید کند. یا اگر این عفونت قارچی به پوست سر شما برسد، می‌تواند عواقب خطرناکی مانند ریزش موی سر با خود به همراه داشته باشد. سیر که دارای خواص ضدقارچی بسیار قوی است، می‌تواند به راحتی این عفونت‌ها را درمان کند.

 تحریک رشد مو

مدت‌هاست تلاش می‌کنید که موهای‌تان رشد کند، اما از یک مقداری بیشتر بلند نمی‌شود؟ بهتر است این ترکیب را امتحان کنید. روغن نارگیل را کمی داغ کنید و چند حبه سیر خرد شده را داخل آن بریزید. آن را داخل یک بطری فشرده بریزید و قبل از هر بار حمام آن را بر پوست کف سر بریزید. این ترکیب شگفت‌انگیز به سرعت باعث تحریک و رشد موی سر شما می‌شود.

 جلوگیری از ریزش و ضخیم کردن تار‌های مو

آیا با ریزش موی ناگهانی و بی‌دلیل روبرو شده‌اید؟ یا حتی تار‌های نازک مو‌ها در کف سر باعث جلوه ناخوشایند و کاهش اعتماد به نفس در شما می‌شود؟ چاره‌ی این مشکل قطعا سیر است! شما می‌توانید آب یا روغن سیر را بر کف سر خود بمالید. سیر با تحریک فولیکول مو، باعث تحریک رشد و ضخیم شدن مو‌ها می‌شود.

درمان شوره سر:

یکی از بهترین راه حل‌ها برای درمان شوره سر چیزی جز سیر نیست. بسیاری از ترکیبات موجود در سیر مانند گوگرد، آلیسین و مواد معدنی باعث درمان قطعی شوره سر می‌شوند.

 تقویت ناخن

اگر ناخن‌های شکننده و ظریفی دارید و از بلند کردن آن‌ها ناامید شده‌اید، کافی است روند درمانی آن‌ها با سیر را امتحان کنید! به علت خاصیت آنتی‌اکسیدانی، سیر پوسته‌ی ناخن را قوی می‌کند و از بروز عفونت‌های احتمالی جلوگیری می‌کند. تنها با مالیدن مقدار کمی از سیر خام بر روی ناخن‌ها علاوه بر سالم کردن، آن‌ها را درخشان و زیبا نیز می‌سازید!

 سیر و کاهش وزن

چه کسی است که به اندام متناسب علاقه نداشته باشد و برای رسیدن به آن دست به تلاش نزند؟! خبر خوب برای کسانی که در حال کاهش وزن هستند این است که سیر نیز در این مسیر همراه آن‌ها است! خوردن آنباعث افزایش متابولیسم و سوختن سریع‌تر کالری‌های دریافتی می‌شود و همچنین هضم را سریع‌تر می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو